Logo
Spausdinti šį puslapį

Nacionaliniame konkurse „Kalėdinis sapnas 2023“ III – oji vieta. 2023-12-21

Baigėsi Kėdainių „Ryto“ progimnazijos (vyko nuo lapkričio 15 iki gruodžio 11 dienos) organizuotas

IV - asis Nacionalinis 1– 4 klasių mokinių piešinių konkursas „Kalėdinis sapnas 2023“.

Jame dalyvavo net 182 mokiniai iš 16 Lietuvos mokyklų: Kauno, Kuršėnų, Panevėžio, Radviliškio, Kazlų Rūdos, Kėdainių, Gargždų, Alsėdžių, Šakių, Krakių, Labūnavos, Vilainių. Konkurso dalyviai turėjo galimybę išmėginti įvairias tradicines ir šiuolaikines raiškos priemones, atskleisti kalėdinio laikotarpio laukimo džiaugsmą, stebuklus ir t.t.

Pateikti darbai buvo vertinami keturiose pradinių klasių mokinių amžiaus grupėse pagal originalų temos atskleidimą, kūrybiškumą ir meniškumą, išraiškingumą ir estetiškumą, meninės raiškos priemonių valdymą.

Džiugu, kad iš 58 pirmos klasės dalyvių III vietą pelnė Kuršėnų Daugėlių progimnazijos 1a klasės mokinė Jorūnė Bružaitė (konkursui mergaitę ruošė jos mokytoja Rima Rupšienė ). Konkurso dalyvių darbai eksponuojami Kėdainių „Ryto“ progimnazijoje ir Kėdainių švietimo pagalbos tarnyboje, Kėdainių rajono savivaldybės Mikalojaus Daukšos viešosios bibliotekos Vaikų ir jaunimo skyriuje.

Mažajai prizininkei paštu jau atkeliauja diplomas ir dovanos.

P.S. Kviečiame pasigrožėti konkurso akimirkomis ir laureatų darbais virtualiu būdu

https://www.canva.com/design/DAFVauGPZJw/St2r9EU19R76KZMNo5az8A/watch?utmcontent=DAFVauGPZJw&utmcampaign=designshare&utmmedium=link&utmsource=publishsharelink

Kėdainių „Ryto“ progimnazijos svetainėje paskelbti konkurso laureatai.

https://www.rytas.kedainiai.lm.lt

Tegul šv. Kalėdos į Jūsų namus atneša santarvę, meilę, ramybę ir viltį, o džiugus Kalėdinis sapnas - niekada nesibaigia…

Mokytoja Rima Rupšienė